Rubrik?

En liten random bild.
Idag är det lördag.. :) Och älsklingen kmr hem på torsdag nästa vecka! ^^ Wiiih. Men snart ska jag äta frukost. Och gosa med den nya katten (L) Min lille kisse som kom hem hit i .. onsdags tror jag ? ;) Han är skitsöt och heter Zlatan (y) Först hette han Simba. Men mamma tyckte det var coolare med Zlatan ;) Slänger väl upp en bild på honom senare idag. Och efter jag har ätit frukost ska jag se på Vänner säsong 1! :) Hann bara se första avsnittet..
Kramis

oj hehe.

Jag ska nog göra om min design tror jag.. men vet inte vilka bilder jag ska ha med :s Ajja jag får väl hitta några fina! :)
Förresten Godmorgon!

^^

Ska gå snart på middag, kl 4 är det bestämt ;) Det ända problemet är vad jag ska ta på mig ... Klänning och kjol , bläh inte idag, kanske shorts.. Iaf så bestämmer jag väl en snart. Måste åka om 20 min..
Puss

hejj :)

Hej, ännu en tråkig bajs dag som ska vara underhållen genom att sitta vid datorn hela dan.. Om det börjar åska tar jag bara mammas dator och drar ut sladden ;) Eftersom jag har en egen stor banta dator! ;o iaf så ska jag dra och ladda över bilder från Skansen i förrigår.. Så kan jag ladda över dom på mammas dator :) Där går det mkt snabbare att ladda upp på facebook ;)
Kram!

Bajs väder

Det är bajs väder, och jag har bajs tråkigt, och det här är helt enkelt en bajs dag! Och så ska jag försöka hitta något att fota ute, men jag vet inte om jag kmr lyckas med det, för jag har redan tittat runt hela våran tomt utan att hitta något, plus att jag vart i skogen. Ajja, det är iaf värt ett försök!

fan heller.

fan.
I COMING BACK!

fyfan



Fyfan vad dryg du är.

''Photo''

I love my camera

Om 1-2 veckor kmr Rebecka hem, då ska det badas! :D Det är ju fan bajs utan henne :( Saknar henne enormt mkt!
Iaf så har jag.. ja det kan ju ni gissa? ofc, jag har ju fotat! Fan vad jag längtar tills imorn, för då är det ljust ute (y' Och mamma sa att jag skulle prova såna dära foton som det är som ''strek''? Man tar typ en bild när det är mörkt tror jag, sen har man lång slutartid, sen blir det en jätte häftig bild. Isf ska jag såklart lägga ut bilden, om jag lyckas (a) Som jag inte kmr göra. :)
Kram ^^

Canon EOS 1000D

Canon EOS 1000D - 18-55mm

YES! I have a systemkamera! :D

snart miin :D <3

ska beställa kameran i helgen, WIIIHO :D

.

orkar inte blogga idag..

Black and white

Våran underbara katt.
Min stina ♥

Middag


Vart på middag hos mammas kusin igår :)
Vi åt massa sallader med massa såser och grillat kött :D
Jättegott! <3

It's so fucking bad

Hej alla (L)
Jag sitter och dreglar framför min underbara vägg där det finns bara 13 affischer på Robert Pattinson (a) <3 Det är ju jätte lite :( Men ska skaffa minst 10 st till (y' Sen dreglar jag över datorn på min underbara Canon EOS 1000D som jag ska få om 2-3 veckor ungefär tror jag ;) Jag bryr mig inte om jag får den nu elr om flera veckor, jag vet iaf att jag ska få den, fast ska köpa den innan vi åker till Kroatien (vi ska bila dit de 2 första veckorna i september), mamma har lova de (a) Fast det är ju mer än en månad dit.. Men ändå? ;) Jag ska få den snart och det är jag lycklig för :) Man vill ju vara stolt över det man gjort för att få de pengarna man har ^^ Jag skulle faktiskt inte vilja vara ett rikemansbarn som får vad den vill, utan jag vill vara stolt över att jag sparat så mkt pengar, för att systemkameror är dyra. Jag ska typ beställa från nån jätte konstig butik haha x) Jag ska delbetala.. =) Men iaf ska jag inte trycka på er min onödiga information om allt det där, om ni inte vill det? ^^
Iaf så lyssnar jag väl på musik, just nu lyssnar jag på Billionarie med Travie McCoy. Älskar låten (L) <3
''It's so fucking bad...'' ja, ni hör ju ;)
Oj vad inlägget blev långt, för att vara mej :)
Kyss §

huvudvärk.

Har ont i huvudet, bajs :(

bajs

nu är allt bajsigt som vanligt.

Överlycklig!

Jag är jätte lycklig! :D

Har övertalat mamma att skaffa en systemkamera och delbetala så jag får den direkt :DD

Och det blir självklart Canon EOS 1000D ^^
Fast hon ska tänka i några dagar, men ändå (y' det är ju ändå 80% risk att hon säger ja ;D

Förlåt, men jag är bara såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhär lycklig :D

Ska kolla bloglovin' sen blire läsa och sedan städa i rummet lite :)
Heddå! <3

Nikon D3000 elr Canon EOS 1000D?

vad säger ni, ska jag köpa en Nikon D3000 elr Canon EOS 1000D?
har skit svårt att bestämma mig...

Nikon D3000 kan jag få med AF-S 18-5511 objektiv och Nikon sommarkit för 3990:-
Canon EOS 1000D kan jag få OPTIK EF-S 18-55 MM + 4GB + VÄSKA för 3990:-

så, vilket ska jag ta? hjälp mig!

yeah :)

Tjo alla små bananer :) Idag har jag ju tagit sprutan (läs nedre inlägg), det gick väldigt bra :D förutom att min syster skrek som en galning så att det blev skit pinsamt.. ajja. :) Annars så har jag väl badat, fast det var lite mulet, men man kan väl bada ändå? ;) Jag har typ badat varje dag på hela sommarlovet förutom någon dag tror jah.. ^^ Hihi, vad bra jag är x)

Snart ska jag äta grönsaker med dipp. =) Det är gött. Vi har vitlök och taco smak :D Har typ aldrig smakat taco smaken... men hoppas att det är gott (:

puss <3

:(


Snart åker jag och tar fästingsprutan :(

Solig dag

Hejsan alla fina ;)
Idag har jag väl tänkt att sola ett tag, jag vill ju vara brun när skolan börjar (a) Annars är det ingen mening med det... hehe. Sen ska jag bada massor ^^ Verkar bli varmt här ute på landet, annars så titta jag på Bert igår med syskonen x) Sen har jag väl ätit frukost för en halvtimme sen? :) Iaf så ska jag gå nu, fick sms (y'
Kram <3

Godnatt :)

Godnatt allihopa :)
Nu är det lördag! ;D

you are wierd.

Hejsan, just nu har jag precis laddat upp lite bilder på bdb, som vanligt? ;) Jag har som vanligt badat hmm... 3 ggr idag tror jag ? ^^
Angående rubriken, så tkr jag faktiskt att den var rolig x) Hahahahhaha, själv sitter jag med min smiely tröja från H&M ;) Jag är så braaaaa! Iaf så ska jag mysa lite med Stina som ligger på golvet i allrummet. Själv så skulle jag aldrig kunna somna där .. xd
Jaaa, godnatt allihopa <3

:)

Bild min syster tog när jag stog i badrummet. ;)

Bada snart :)

Ska bada snart med Ida :) Ska försöka sätta på mig mina små blöta badkläder och sen sticka, Ida skulle typ passa kaffet elr något, sen sticker vi tror jag ;) Var där för 2 tim sen tror jag.. Men man ska bada när man kan (a)

När den här kmr ut på bio ska jag se på PREMIÄREN, verkar ju fett bra :D
Älskar trailern (y' <3

Stina fina ^^

Det går inte säga något ont om denna katt.
Hon är helt underbar, min lilla Stina fina ♥

Inte världens bästa bild men..

.. vi har sk affat katt :D

tälta e VARMT

Inatt har jag och Ida tältat, det var VAAAARMT, och så vaknade vi skit tidigt, typ halv åtta elr något sånt ^^ Hejdå :)


Bada (a)

Nu ska jag åka och bada (y' <3

ego ^^



I am a ego, I know

(y'

Idag ska vi bada, det ska typ bara bli 27 grader idag? :o Hur lite är det lix... Haha!
Sen ikväll ska jag noG se Pirates of Carribean (stavning?), den första filmen :) Den är min favorit ^^ Sen om jag hinner ska jag nog oxå se Twilight.. Får se ;) Nu ska jag byta om till badkläder och sticka ner och bada! ^^
Kram!

hejsan :)

Hejsan alla fina :)
Jag tänkte börja om alltihop, och nu ska jag uppdatera mer, och såklart lite mer bilder x) Men det är typ fint väder hela tiden och då tänker jag inte sitta inne och skriva åt er! ;) Iaf så sitter väl jag vid datorn :> Och så dreglar jag på datorn efter min Nikon D3000 som jag längtar så mkt till jag kan köpa den. Hittils har jag typ bara något med 1000 (y' Jag är en shit bra samlare på pengar, i know (y'
snart min (a) <3

Rubrik

Ska börja om från början.

RSS 2.0