Ännu ett onödigt inlägg



bild i repris

Hejsan,
idag ska jag slappa, spela sims, titta på Vänner, bara slappa helt enkelt ;) Får se om jag orkar ta mig upp för trappan upp till mitt rum och sätta mig och spela sims.. Vi får väll se ^^ haha.´
Jag har nog bestämt mig att vara uppe länge, sova länge, elr nej, det kmr jag nog inte göra eftersom imorn är det den 10/10-10 och kl 10:10 ska jag slå mig i huvudet :) Hahhahahhha, får se hur det går... Man kan ju faktiskt somna om sen igen så, :) Eftersom jag kmr vara uppe halva natten (a)

Förresten, snart är det Höstlov, typ 2 veckor kvar i skolan elr, jag tror det iaf :o Får se vad jag ska göra då...

HEJDÅ :D

har tråååååkigt :o

Jag har tråkigt, och läser bloggar (a) Och chattar with becka. :)
Jag orkar igentligen inte blogga men tydligen ska jag göra det för att becka går in vara sekund på min blogg, måste börja uppdatera mera ;) Så nu måste jag skriva ett inlägg. Fast det här är ändå onödigt eftersom jag inte vet vad jag ska skriva... Hhaha ?


Syns senare ikväll, ikväll = chips och dipp! (min hemmagjorda :D) + idol! :)


Nytt inlägg

Haha... Det var längesen. Ibland har jag bara sååå tråkigt :o Så jag har bestämt mig för att försöka börja blogga igen :) Om det går.. (a) Iaf på sista tiden har jag väll inte hunnit så mkt, vart sjuk ? Iaf så ska jag ha typ ''diagnos'' i engelska på måndag. Jag vill inte gå till skolan då ;/ men det vill väll ingen. Jag kan ju inte bara låtsas vara sjuk lix. Sen måste jag nog oxå träna på ''Valet 2010'', vi ska ha prov på det ? ;o Fattar inte jag men okej. Även om jag kmr typ suga på det. Jag vet knappast någonting om valet ? Lite kanske..

Imorn ska jag ha allmänt tråkigt och plugga, ska simma om jag inte har ont i halsen då som jag har nu.

Blir väll ett inlägg senare :)
Puss.

RSS 2.0